dimarts, 2 de febrer de 2010

Missaques

Hem estat absents del blog últimament. És degut a que ho estem donant tot en la nostra vida de Mestres de Cerimònies de l'Eucaristia dels diumenges nit i festius de precepte. Lamentem haver descuidat els feligresos virtuals, però estem aconseguint augmentar l'audiència catòlica personal com mai s'ha vist. Els donem el què volen. Els fem embogir. Us deixo unes imatges de testimoni, pels incrèduls que sou.Rebem spam i tot.Inclús alguna dedicatòria més personal.L'altre dia, va ser tan bèstia, que vaig acabar llençant-me damunt els parroquians. Com sempre, la hòstia més grossa per mi.

18 comentaris:

 1. Ja el trobabem a faltar... Torno a tenir fe, gracies pare.

  ResponElimina
 2. Pare Bukkàkez el "altar diving" és una disciplina per explorar. És vostè un visionari. Aplaudisc la seva empenta per modernitzar la litúrgia.

  ResponElimina
 3. "Deixeu que les chonis s'acostin a mi" (Sant Mateu 19, 13)

  ResponElimina
 4. A veure si acabarà fent la competència al niño predicador de Sudamèrica. Compte, que fa pinta de ser un tio txungo i de tenir latin kings violents pet feligressos.

  ResponElimina
 5. Resaré perquè siguin les parroquianes les que es llencin sobre vostè!.

  ResponElimina
 6. Sr. tito, Déu el beneeixi.

  Sr. Remitjó, amb això i les penitències via formspring.me, l'església s'equipara una mica més a la societat actual.

  Sr. Sergi, m'agrada més el versicle de Sant Marc: "Botas hasta la rodilla, o es puta, o es killa." (St. Marc 04, 08)

  Sr. Sanmartí, ho sé, no puc competir amb una cultura que alimenta els seus infants amb farinetes de farina, en la seva accepció com cocaïna.

  Sr. Txisky, Déu el guard, Déu l'escolti, Déu l'escorti.

  ResponElimina
 7. Per les fotografies dedueixo que us heu passat a l'Església Paiopònica del Setè Dia, no?

  Puto ateïsme que està acabant amb la parròquia nostrada.

  ResponElimina
 8. Sort que sempre tindrem les confessions virtuals twiterianes, que em purifiquen l'esperit corrupte. Vagi amb Déu, i vigili amb les miamólyatusabe.

  ResponElimina
 9. M'he fixat en els cartelets de "temazo". Vostè és dels que fan la missa cantada? ... per a quan un àudio? jo, com fidel feligresa, també vull que m'evangelitze a viva veu.

  ResponElimina
 10. Sr. Llufa, digui-n'hi Paiopònica, digui-n'hi Putotucumana. Lamentablement això és el què ens queda per sobreviure, al clergat.

  Dr. M, tranquil que vigilo. Vostè els diu Miamolyatusabe, un amic meu, ¡PIRAÑAS! (així, cridant i en castellà).

  Sra. Potts, efectivament. Misas cantaditas. Que així la gent es sap la lletra i al subidón ho peten. D'audio, ho veig una mica cru, perquè aquesta nova tendència parroquiana de pell morena i sang ultra-latina, creuen que les gravadores els prendran la veu. No sap el què em va costar fer-los entendre que amb una foto no els robaria l'ànima. Si ara els he de gravar...!

  ResponElimina
 11. Pare, he de confesar que esperaba amb candeletes un post seu per a venir a combrégar.

  ResponElimina
 12. Per quan el ninot del Pare bukkàkez? seria una forma de que el feligresos,no li facin el salt durant la setmana,i la quitxalla,com si fos una joguina,comences a entrar com qui no vol la cosa a la seva esglesia...
  podria portar opció d´audio,amb els seus millors sermons o les seves millors frases...
  crec que hauria d´explorar aquesta via...evidenment,el ninot,es faria a alguna fàbrica on s´explotin,nens i dones...pero com que es per l´esglesia,doncs,no crec que a ningú li sàpiga greu,potser fins i tot,es podria fer aqui,per abaixar l´atur...!

  ResponElimina
 13. Aviat haurà d'oficiar missa per l'skype, pare. Un pare com vostè a d'estar al quiste de les noves tecnologies, altrament dites TIT.

  ResponElimina
 14. Benvigut, sr. Gargall.

  Què se n'ha fet de EL.GAT.TELÈPATA, sr. FELÍ?

  Sr. AK-47, em sap greu dir-li que la figura d'en Pare Bukkàkez no pot esser representat de cap forma. Ni en escultura, ni en pintura, ni en arquitectura. Com Mahoma o Gandhi. Que dugui la meva imatge al perfil és una excepció que és massa llarga d'explica i massa complexa d'entendre.

  Sr. Modgi, lamento dir-li que no entenc lo de TIT. Per tit sols em ve una cosa al cap i no té res a veure, a priori, amb les noves tecnologies, i sí molt a veure amb una mamella anglosaxona.

  ResponElimina
 15. Pare ja ha estat canonitzat?
  Ja ho entenc,es per allò que li va dir nostru senyor a Moises,en els deu manaments:"No adoraràs cap imagte ni ídol..."
  Pare,Perdonim per aquest sacrilegi que vaig dir!

  ResponElimina
 16. hehe

  una vegada el sr. gerent se m va adreçar aixis i des d aquel entonces...la vida....

  la vida loca and all his friends !!

  ResponElimina
 17. Perdó, m'he perdut alguna cosa? És que m'havia quedat tancat al confesionari

  ResponElimina

 
ir arriba