dimarts, 29 de desembre de 2009

Els Fets de'n Pare BukkàkezQuè macos, els nostres escolanets, hòstia. Ara, per aquestes entranyables dates, m'han regalat un llistat de Pare Bukkàkez Facts, a l'estil dels de Chuck Norris o els de Sasha Grey.

M'ha fet tanta il·lusió, que els vull compartir amb vostès.
Els he penjat a la sagristia, entre els 10 Manaments i els 7 Pecats Capitals, que sempre els confonc.
 • Pare Bukkàkez vesteix unes sotanes divines. I res més.
 • Pare Bukkàkez converteix el vi en orina i el pa en merda. Quan es fica sofisticat, pot convertir ambdós alhora en vòmit.
 • Pare Bukkàkez és omnimpotent. Utilitza Viagra per a tot.
 • P. Bukkàkez va fer instal·lar un baquet Recaro al confessionari. Al seu compartiment, clar.
 • P. Bukkàkez va dir "Javier Bardem" en el sermó de la Missa del Gall de l'any passat. En la de Dilluns de Pasqua, va colar un "Guti maricón". La passada Missa del Gall, un "Cristià Ronald, de SIDA és malalt".
 • Quan Pare Bukkàkez reparteix les hòsties a la boca de les feligreses maques, els refrega la llengua amb el dit. Amb el dit, dit, dit.
 • P. Bukkàkez insulta greument a crits quan, on i a qui vol. Després ensenya un post-it on hi ha escrit que sofreix la Síndrome de Tourette amb coprolàlia. "Mira-ho a PUTAPUTAMARCVIDALAAAAGHH la wikipedia", afegeix sempre.
 • Ramón Sampedro va fer venir P. Bukkàkez per confessar-se. En acabar, aquest li va beneir la cara amb vinagre per veure com s'ho feia per fregar-se el ulls.
  Després, va moure la palleta del seu got cap a l'altra banda. Al sortir de l'habitació, va tancar per dins.
 • Pare Bukkàkez va anar a visitar, amb moltes penques, un conjunt de joves musulmanes, a l'hospital, amb les cares recent cremades per àcids i combustibles varis per agressions dels seus moros. Les va beneir amb suc de llimona i sal. Després, va fotre's un xupito de tequila i les va llepar.
 • Un dia dels Sants Innocents, P. Bukkàkez omplí el Calze amb veritable sang. Sols un feligrès ho advertí. El Pare replicà que aquella sang duia tant alcohol com el vi convencional: abans de fer-se el tall al braç, els Mossos l'havien multat per marcar 0'76 a l'alcoholímetre.
 • Pare Bukkàkez va prenyar un cop una monja sense voler. Sense voler fer anar condó. L'avortament no era una opció. Va batejar el crio ell mateix. Amb un bat de beisbol.
  Sagristana va cridar: Home run!
 • Pare Bukkàkez va prenyar, one more time, una feligresa menor d'edat. Va batejar ell mateix la criatura, però li van amagar els bats de beisbol. El bateig fou preciós, però els assistents van comprovar que un nadó no aguanta la respiració encara que la pica baptismal sigui poc profunda.
  Després van comprovar còm de fàcil és esfondrar amb les pròpies mans la caixa toràcica d'un nen. No per vici, sinó per reanimació.
 • Pare Bukkàkez va casar a Chuck Norris y Sasha Grey. En una boda gitana. Chuck s'encarregà que Sasha passés la proba del mocador. Bukkàkez se la va tirar durant el banquet. Mentalment.

Llagrimeta nadalenca. Passin un bon cap d'any. I recordin que el dia u toca anar a missa. Missa 4 estaciones.

12 comentaris:

 1. Li recomenava que prediqués a favor de la "pasilla" del dia de l'endemà...

  Bon any nou 10, 11 i 12...

  ResponElimina
 2. genial la foto dels super herois marvel amb el mesies , molt guapo ell aquí si..., al bell mitg....

  ResponElimina
 3. Amb el títol pensava que seria una mena de "Fets, no paraules", com el del nostre President. Sort que no ha estat així! La darrera foto és molt gran!

  ResponElimina
 4. Una monja pot justificar-se dient que l'ha embarassada l'Esperit Sant? Escolti'n, ja hi ha antecedents...

  ResponElimina
 5. Jo també vull col·laborar en els seus bukkakez facts:

  El Pare Bukkakez és l'únic que ha aconseguit donar-li una hòstia a en Chuck Norris. Després, va oficiar-li l'eucaristia.

  ResponElimina
 6. Bon cap d'any per a vostè també, Pare.

  ResponElimina
 7. Per quan un Bukkàkez-facts amb els fets més gores? Que m'han arribat veus d'un dia en que vostè va trobar un moro resant a la meca i....

  ResponElimina
 8. Pare Bukkakez va confesar a Josef Fritz i el va animar a continuar repartint amor

  ResponElimina
 9. Més Bukkàkez Fuckts:

  Pare Bukkàkez va fer fer les PAU a John Cobra i El Batu. Les Proves d'Accés a la Universitat.

  ResponElimina

 
ir arriba