dilluns, 17 d’agost de 2009

Les Nenes Tontes: Fotos


Quan una nena tonta rep una càmera de fotografies a les mans, fugiu.
Si no ha succeït ja, queda cada cop més proper el moment en que, o bé algú li digui que "en aquesta fotos has quedat súper-guapa", o bé, el seu propi ego li dirà.
A partir d'aleshores, únicament ficarà la mateixa cara a totes les fotos que se li facin.

No se'ls ha de dir mai coses així, a les nenes tontes. Els compliments sols fan mal a tothom. Elles s'enganyaran i acabaran fent el ridícul i vostès és sentiran uns hipòcrites. Quedar bé amb la gent està sobrevalorat. Val més callar i quedar com una persona estranya.
Ja ho va dir Déu, al 3er manament: No faràs falsos compliments en va, i encara menys a algú imbècil.


Una nena tonta es detecta molt fàcilment quan, de totes les imatges seves que té penjades al, per exemple, Facebook, s'observa que A TOTES posa la mateixa cara, expressió i posició.
Forçaran la seva posició en escorç respecte el fotògraf amb tal de poder sortir "amb la seva millor cara". La foto acostuma a ser tirada en una posició més elevada que el cap (sinó, ja acotaran el cap elles, no patiu), amb la cara una mica girada, de manera que els ulls no li quedin centrats en les seves pròpies conques. Forçant una mirada "sexy". Algunes potser trauran morros, altres potser la llengua, malauradament quasi mai treuen el cervell pel nas.

Em sembla fantàstic que tinguin un ego inversament proporcional a la seva capacitat mental. Trobo acceptable que s'agradi a si mateixa. Que es toqui. Que s'ompli una targeta de mil gigues amb autofotos repetitives. Però que no ho publiqui. Si ho publica, és que encara és més tonta del que sospitàvem. Li sobra tanta autoestima com cromosomes.

Si diuen que, quan un noi s'espolsa el penis després de pixar, més de tres vegades es considera palla; s'ha de dir que més de 2 autofotos iguals és presó tailandesa.Ja està bé, dones. Ja esta bé! Que ja teniu una edat!
Tinc autèntics dromedaris al facebook que es creuen Pilar Rubio. La mare que les va parir. Filles de puta.

17 comentaris:

 1. http://www.youtube.com/watch?v=DUIbMykg65A&feature=rec-HM-fresh+div

  ResponElimina
 2. Dios, he aguantat 29 segons, no més... Treuen els morros en plan sexi, però espero que quan facin petons no utilitzin la mateixa tàctica...

  Con Dios

  ResponElimina
 3. l'únic tanto a favor d'aquestes meuques és el gran impacte que té l'alcohol en la seva percepció del perill cap als mascles

  ResponElimina
 4. El més 'raru' és que aquesta meuca creu que aquest deu ser el seu costat bó... Doncs és un monstre igualment!
  Fixint-se, però, que les altres pajarraques que l' acompanyen són tant o més idiotes.
  Vos teniu raó, pare...

  ResponElimina
 5. Jajaja! boníssim. És vostè el txerpa definitiu de l'autopista de la furmasió, pare. És com un punching-ball. Li pots clavar una payissa i tornaria a la seva posició original.

  ResponElimina
 6. oh, pare!
  quin gust tornar i veure'l en forma.
  Aquesta pubilla cal dir que fa angunia, però a mi les nenes que posen cara tonta amb la llengua fora i piruleta...
  odi pare, odi.

  Cuidi's

  ResponElimina
 7. No sap vostè Pare la de nenes tontes que venen a la consulta preguntant-me perquè es maregen sovint. Després de preguntar-lis-ho-en-hi si pot ser degut a que vomiten tot el que mengen i que potser tenen desnutrició els hi dono el savi consell de que s'enretirin el maleït "flequillu" i així tindran visió binocular y el seu malmès cervellet no pensarà que s'han tornat éssers 2D. Algunes han tornat amb una pinça "Hello Kitty" retirant el "flequillu" per donar-me les gràcies. Altres però no han sortit de la consulta per la porta de davant... què hi farem....

  ResponElimina
 8. Aquest tema és molt gran, Pare. Jo crec que les paies aquestes apreten tant els llavis per mantenir l'anonimat. Segur que a la vida diària ningú les reconeix sense la boca oberta de bat a bat.

  Ara seriosament, el món de l'autofoto és una cosa que detesto profundament. Ja em sembla lamentable que la fotografia digital hagi convertit l'acte de tirar una foto en una banalitat, però retratar-se contínuament amb la sola finalitat de masturbar-se l'ego perquè t'has arreglat per sortir, t'has canviat el pentinat o senzillament et sents amb el guapo pujat... Us en recordeu quan et cagaves en tot perquè se t'havia oblidat posar el flaix i havies malgastat una foto de les 36 que tenia el carret? I fa 100 anys la gent es feia una o dess fotografies a la vida, collons!

  ResponElimina
 9. Ai, amics, i encara rai que les noies que apareixen a les imatges i vídeo del post són relativament maques i puc arribar entendre que s'egolatrin. I són estrangeres.
  M'agradaria penjar alguns dels àlbums d'algunes noies que tinc al feisbuc per que veiguessin perquè em pujen glopades de ràbia e incomprensió al veure egos imflamats en noies absolutament mediocres però arreglades com putes (valgui la incongruència).

  ResponElimina
 10. No deu ser que.... sí segur... que algú li tregui el dit del cul a la xavala aquesta i llestos.

  ResponElimina
 11. que paralisis facial tan maja

  ResponElimina
 12. Pel que m'han dit, les de per aquí, molt pitjor...amés de posar, morrosdecony, també fan una mena de gest amb els dits semblant a la "V" de victòria, però el que jo vull pensar, es que el que volen dir, es "V" de vergonya, per ser d'aquest món.

  ResponElimina
 13. La idea de que la noia del vídeo tingui una emfermetat, un mal que la obligui a tenir el cap en aquesta postura. Una espècie de tortículis molt greu. No pot moure el coll. I perquè quedi natural, sol pots ficar morros per semblar que estigui possant per la càmara. Enganya a qui veu les imatges però qui la veu en la realitat observa com es mou, parla i balla amb el cap forçat per la seva malaltia.
  La idea de veure una noia en fotos i pensar que és un pibón i admirar-la, però que si la veus en la realitat, sents pena per ella, la lamentes.

  L'altra idea és que la noia en qüestió tingui la part dreta de la seva cara cremada, la orella podrida i sense cabell a la zona. Per això mostra agressivament el seu costat bo.

  Una última, que ja s'allunya una mica:
  Una festa americana, la típica festa americana, en una casa i tota aquesta merda. La noia que està més bona de l'institut, i que es troba a la festa, és diminuïda psíquica. Físicament és normal, està molt bona, però no arriba ni al border-line-isme, com acostuma a ser.
  El dilema ètic que es planteja en els jugadors de l'equip de futbol del col·legi, sobre si follar-se-la sense contemplacions o no fer-ho, tractant-la com un mònguer, amb condescendència. Pocs escrúpols hi haurien, segur, però també haurien de combatre contra els comentaris posteriors de la resta de gent que se n'ha assabentat.

  ResponElimina
 14. I aquest:

  http://photoblog.jbuhler.com/index.php?showimage=1410

  que et sembla? Un altre poseur? :-D

  ResponElimina
 15. Ep, que aquesta noi el que te és torticolis!

  ResponElimina
 16. la meva xicota acaba de veure la llum de l'altissim ! mirant el video ha expresat: "Quina ràbia, em donen ganes de partir-li la cara".

  Ara ja ha trobat el camí, gràcies Pare Bukakez!

  ResponElimina
 17. Brutalíssim el vídeo i el post en general.

  Suposo que totes les noies tenen dret a creure's o voler-se creure's guapes, però no tenen dret a fer-ho tragar a tothom.

  Sovint les fotos estan preses des de dalt (especialment als fotologs de quinceañeras) per mostrar un 'maco' escot i, segons teories més perverses, que sembli que està a punt de fer una fel·lació.

  ResponElimina

 
ir arriba