diumenge, 10 de maig de 2009

Homes escotats (i quelcom de pijames)

Sols vull advertir una cosa: al tanto amb els tios que van escotats.

Grans al pit + tres tristos pèls + escot masculí
Posar amb chonis no afavoreix a mitigar-nos l'odi, maco.

No diré que són escòria... o uns fills de puta... o merda pura tallada amb vòmit... o uns bujarres amb el túnel de Viella entre les natges, no. Encara que es comenti i es doni tot això per cert.

En Jonathan Pectorales i en Christian Pechopalomo
(dels Pechopalomo de tota la vida)

Sols vull dir que estigueu alerta. No poden ser de fiar. Els homes no tenen motiu per ensenyar la regatera.
Si ho fan, tot i estar vestits, dispareu-los-hi a l'estómac amb la primera Desert Eagle que trobeu, arrossegueu-los a un lloc discret, netegeu el rastre de sang, marxeu, espereu vint minuts i truqueu als mossos per preguntar-los-hi si amb un C.I. de més de 80 podríeu entrar a aquest grup terrorista autonòmic.
Aleshores, i sols aleshores, estareu a salvu.
És un bon moment per guardar la partida.

Escotats, piercing blanc i segurates:
els Superguerrers de la Infàmia

Ara, per ser completament sincer, diré que jo tinc un pijama que em queda escotat. Però és perquè la mama me'l va comprar talla Falete, perquè si no els pantalons em queden curts i encara és més ridícul.
Però us ben asseguro que inclús quan dormo pateixo per ser un tio amb escot. M'hi he ficat un imperdible, i tot, per que quedi més cast.
Canviar el pijama per un de coll alt no és una opció.  A no ser que me'l compri la mama així.
(Ep! Què passa? Per que rius tu, imbècil? Que no saps que sols una mare com cal, és capaç de trobar el pijama adequat per un fill? Clar, com la teva sols sap ficar-te en evidència... amb aquelles minifaldilles (també escotades, per cert) i sabates de plataforma...)

"- Yó, a lA DiSCuTEka, vAi a DiSFrUtÀ dA la MuSSicAh..."
(Ep, ep, ep! Que estavem parlant d'homes!)PS: Obvieu els comentaris sobre "homes" escotats que molt subtilment facin referència a travel·los i transvestits, si us plau. Que us vinc a veure veig a venir.

PS2: Què cony! No! Que ningú obvii res per comentar... Travel·los! Marranades! Conceptes sòrdids!

12 comentaris:

 1. Xusma que hi ha a les putes discoteques, ja li ho dic sempre. I perquè no s'atreveix a anar a Arena i derivats, que no se sap què és un home amb escot fins que es va allà, cregui'm.
  Que després hi ha els que van amb una samarreta 5 talles més petita per marcar musculets. Ui sí... ja pots contar. L'únic que se'ls marquen són les venes del coll, perquè s'estan a punt d'asfixiar. La llàstima és que no s'acaben de morir mai els putes.

  I pel que fa a la relació de paraules Pare Bukkàkez/pijama/ridícul no seré jo qui en digui res. Bé, res a part que la paraula "cast" no acabo de veure clar que hi tingui cabuda... No, va, res, res...

  ResponElimina
 2. Vostè vol vore la meua peluda masculinitat?

  ResponElimina
 3. jo pensava que el seu pijama portaria alçacoll... no me l'imaginava pas així tant... vulgar! amb escot!


  Interessant reflexió de perquè alguns homes ensenyan pitrera quan no tenen res a ensenyar. Potser dessitjarien tenir pits? En el fons de la seva marcada masculinitat s'amaga el dessig de ser femella?

  ResponElimina
 4. Quan he vist la primera foto he sentit molta ràbia.

  No vull avorrir amb les meves historietes, però el cert és que entre la gent de Lleida ciutat i comarques és habitual veure-hi "homes escotats". Juntament amb la camisa de ratlles, pantalons texans horrorosos i SEMPRE l'Audi o el BMW TDI de segona mà per demostrar que són uns triomfadors de la vida.

  Homes escotats = Xusma sense solució.

  ResponElimina
 5. Srta. Sagristana: múrria!

  Sr. Josep, si es refereix al pit de llop, li diré que crec que encara és pitjor un home amb pèl al pit i amb escot. Guardi el seu bell per una ocasió millor.

  Srta. KASHNA, completament segur de que tenen el desitg de ser femella. Per molt heteros que diguin ser.

  Sr. Gené, ara que treu el tema, sempre he pensat que Audi i BMW era el salt natural dels garrul·los, després de passar per SEAT. Tota una llàstima que per aquest senzill motiu mai pensi comprar-me'n un d'aquestes marques.

  ResponElimina
 6. els mugrons d'aquesta ultima foto.....m'estan preocupant....tenen tendencia a caure dins del cubata.

  ResponElimina
 7. Homes escotats eh... Només diré una paraula: Ovlas. Un cop em vaig posar una samarreta de tirants d'aquesta marca i una mica més i he de trucar als bombers per treure-me-la.

  http://www.ovlas.com/galleries/01_COLLECTION_OVLAS/

  ResponElimina
 8. Es pot creure, sr. Cheewee, que no havia parat atenció als mugrons al pensar que era impossible que, en una noia d'aquesta jove edat, tingués el mugrons tan deprimits? Més aviat pensava en una arruga de la roba o una costura dels sostens...

  Sr. Markutis, s'ha de tenir molt estómac per ficar-se quelcom d'aquesta marca.

  ResponElimina
 9. Més aviat al contrari, Pare, i d'aquí el problema.

  ResponElimina
 10. No s'ho creurà, però la mossa de l'esquerra a la primera foto és veïna del bloc de davant de la meva consulta. Algun dia em sentirà quan em creuo amb ella i xiuxiuejo "ja que tens el cony mig rebentat vine a que te l'ajunti amb la boca d'un sol tall...."

  ResponElimina
 11. Dr. Muerte, doncs vigili a l'obrir-la en canal, no li espetegui el wonderbrà a l'ull.

  ResponElimina
 12. Estem massa acostumats al cos despullat femení, de manera que quan veiem una part del masculí ens entra repelús.

  No trobo que l'escot masculí sigui lleig, el que trobo és que als tios us incomoda perquè no esteu acostumats a veure tios "provocant", mentre que a ties provocant en veieu cada dia i a totes hores.

  ResponElimina

 
ir arriba