dimarts, 12 de maig de 2009

Descans natural pels seus pits, senyora!


Germana Bukkàkez, des del seu convent de clausura, m'envia aquest curiós video per seguir amb la tònica amb ginebra de les regateres humanes.

No sols me l'envia si no que, agosarada ella, s'atreveix a comentar a quina mare nostra li podria anar bé.
No acaba aquí el seu missatge, si no que a més, analitza perquè no els seria recomanable a altres familiars properes nostres (on s'inclou una iaia). Aquest perquè inclou adjectius i descripcions del pitram d'aquestes, amb els consegüent malestar meu a l'imaginar-m'ho. Per que us feu una idea, la iaia abans esmentada, sols té un pit.
Bravo.

Així doncs, un gran aplaudiment per Germana Bukkàkez i la seva magnífica aportació (i comentari)!

Anem al video.
Coses que m'agraden de l'invent cubà, per ordre cronològic:
 • El camisó sexy per una senyoreta que dorm sola.

 • Minut 0:10. La jove es fica l'avantbraç entre ambdós mames.

 • KushSupport's de diferents tamanys. I parem aquí un moment, a l'arcén. Fiquem els intermitents i el fre de mà:
  Els més grans, són de color de persona negra. D'home negre.  Un de color mulato i l'altre d'africà-africà. Molt subtils, senyors!
  Ara bé, calia comercialitzar-los en colors carn? Això vol dir que creuen que les dones s'ho compraran abans si els recorda a un penis humà? Intueixo cert masclisme, eh?

 • La delicada funda de seda rosa.
  A veure... aquesta peça, de ben segur que és completament massisa i de plàstic: per què cal una funda? Per la pols? Jo crec que és un reclam més per atreure l'atenció de les noies més nyonyes: seda, color rosa, brodat i llacet.

 • Minut 0:36. Algú té sobrevalorada la seva regatera i apunta molt alt. La sobredimensió del Kush Support elegit per la senyoreta fa que sols ajudi a donar de si el pijama. Perquè, així és, amics: ALERTA, ens trobem davant un pijama escotat!

 • Minut 0:42. Tants bonys de color carn em desconcerten.

 • Per fi sabem els colors disponibles: Nude, mocha & ebony! Ni tan sols dissimulen!

 • KUSH: Sosté com un somni

 • 55$ pel mateix que podries utilitzar un cartró de paper de cul. Una ganga, hoygan!
Apa, parroquianes pechugones, a fer el pedidu!


13 comentaris:

 1. No ho entenc: això funciona a piles o s'endolla a la corrent?

  ResponElimina
 2. Si la de la foto de l'anterior article hagués utilitzat el Kush aquest, ara no tindria els mugrons mirant-li les ungles dels peus.

  ResponElimina
 3. Per cert, no té res a veure amb aquest article, però llegiu aquesta notícia Pare:

  http://www.20minutos.es/noticia/467663/0/cura/besos/nina/

  ResponElimina
 4. Sr. Valero, no, es carrega amb el moviment mamari, al dormir. Si vol carregar-lo més ràpid, amb 2 minuts de palla cubana ja fa.
  Au, ja m'ha fet dir "palla cubana"! Estarà content!

  Sr. Llufa, no sé per què es queixen. Mentre estigui magrejant una noia no ho estarà fent a una nena. Si és que els capellans atractius hem d'anar molt amb compte amb el què fem.
  (gràcies per deixar-me parlar en 1a persona del plural)

  ResponElimina
 5. Collons,

  Tota la vida pensant que posar una cosa cinlíndrica i carnosa entre els pits era una "cubana" i ara resulta que es tracta de dormir bé..

  ResponElimina
 6. òsti tu! estic utilizant malament aquell cilindre lila amb piles que em van regalar unes amigues!

  A partir d'aquesta nit m'el posaré entre les pechugues.

  ResponElimina
 7. No vull llegir es comentaris perquè segur que algú ja se m'ha avançat, però... Noies, no gasteu que estem en crisis! Jo m'ofereixo a fer el mateix gratuïtament i amb crema hidratant de regal.

  ResponElimina
 8. Sr. Frank, doncs ja ho sap. A partir d'ara, per que les noies dormin com angelets, abans: una cubana. A veure si s'extén la moda...

  Srta. KASHNA, lila? No dona, no... ha de ser color carn per oferir el màxim rendiment. Li proposo variar els colors carn i que se'l pinti de color txinorri, o més vermellós, a lo indi. Ja ens explicarà...!

  Sr. Markutis, bon oferiment! Ara, per tenir efecte, hauria d'escriure-ho, junt el seu telèfon, a la paret d'un bany públic. Recordi que si el bany és de noies, millora la cosa.

  ResponElimina
 9. Ostia! Només ho vull provar per veure la reacció del meu company, quan, al fotre'm ma, és trobi amb això entre la meva pitrera...hahaha!

  ResponElimina
 10. Srta. Agnès Setrill, segur que el seu company -i quan dic company vull dir (i vostè també) nòvio/parella/marit/maromo- li encantarà saber que a partir d'ara els seus pits descansaran saludablement i això es notarà a la llarga (suposo) en l'estat físic. Ell només li fot mà per comprobar que no pateixin. Els homes sóm així.

  ResponElimina
 11. Quin preu té? Està patentat? La gent que ho comercialitza, que hi posa a la targeta de visita?

  ResponElimina
 12. Alerta, que són 55$ + S&H que gràcies al senyor guguel he après que és "preparació del paquet i enviament" ! A més, si tant els molesten les pechugues (gràcies KASHNA per fer-me riure amb aquest vocable) que vinguin a que les hi talli i problema resolt. I que no pateixin que un cop extirpades no les donaré de menjar als gossos, me les faré per mi mateix a la planxa amb all i julivert.

  ResponElimina

 
ir arriba