divendres, 27 de març de 2009

Sentenciant sentències sentencioses

- "¡Venga una fotuki, Christian!"

Bateria de sentències que m'agradaria ficar-me al nick del Messenger, a l'estat de Facebook u on sigui, si no fos per que no tinc collons a ofendre a amics gilipolles i coneguts imbècils. Això em porta a un auto-odi que tendeix a infinit i a la meva propia destrucció psíquica.
 
 • Els piercings a una banda del llavi sols els porta l'escòria. Si és blanc, escòria al quadrat. Si és al llavi superior, escòria al cub. Els hi haurien d'arrancar de Quahog.

 • Xesco és, entre una puta merda i una mariconada de nom.

 • 'Crepúsculo' és una merda per a sarasses harrypotterianes. I òbviament no cal ni que l'hagi vist ni llegit per afirmar-ho.

 • Que tothom es deixi de fer el guai i de flipar-se amb el SingStar, el Guitar Hero i sa puta mare. Sols són jocs, als quals hi pot jugar fins i tot el fill de puta de Jiménez Losantos o Julia Otero, per ficar un exemple d'escòria.

 •  Escoltar rock-indie actualment no et fa més intel·ligent, si no un més del ramat modern. Si realment t'agrada, disfruta-ho en la intimitat i fot-te l'actitud modernuqui i cool per l'ídem.

 •  Les converse, els crocs, les victòria i tota aquesta colla de bambes retro són quasi la mateixa puta merda que els qui les duen.

 • Ser fan de 'El Internado', 'Física o química', 'Sin tetas no hay paraiso', o alguna de totes aquestes sèries espanyoles per a púbers subnomals, amb més de 19 anys et converteix automàtica i oficialment en subnormal.

 • Titllar de freakis, tontos i estúpids els creadors de 'La hora chanante' i 'Muchachada Nui', així com tals programes i els seus seguidors, a part de ser una blasfèmia, et converteix en gilipolles.

 • M'és igual que estiguis d'exàmens. Deixa de queixar-te cada puto dia pel Facebook.

 • Tinc varis sentits que em funcionen a la perfecció, ja he notat que fot un vent per cagar-s'hi. Deixeu de escriure-ho al Facebook, subnormals.
  [el ditxós cap de setmana que Catalunya es va col·lapsar amb unes ventades]Post-Data: divendres 27 de Març de 2009

10 comentaris:

 1. Li dóno molta raó en tot, Pare. Especialment amb els horribles piercings dels quillos i la pose d'indie-rocker. M'afecta de sobremanera perquè crec que aquest estil ha aportat grans grups a la història de la música pop (Superchunck, Archers of Loaf, The Jesus and Mary Chain, Buffalo Tom, The Replacements, My Bloody Valentine). Però d'un temps ençà s'ha posat de moda portar pantalons pitillos, bambes victòria, rayban wayfare i una pose d'intel·lectual drogat que tira cap enrere. A la puta foguera tots, fills de puta. Es pensen que en saben de música però l'únic indie que escolten són els White Stripes, Bloc Party, The Strokes i Franz Ferdinand. Grups que, tot sigui dit, poc tenen d'indie. Aquí estem barrejant etiquetes com el rock de garatge, el punk, el post-punk o el dance-rock entre d'altres. Incultes i subnormals. Tant de bo es cremés el Razzmatazz amb tots dins.

  PD: De fet, l'etiqueta indie és bastant controvertida. Als grups que he citat a dalt també s'hi donen una mescla de subetiquetes. En definitiva, creure que existeix la música indie és d'indiotes.

  ResponElimina
 2. En compleixo 3 de 10. No diré quines que no vull que després algú em trenqui la cara, se m'esquitxi de sang la carpeta forrada de l'internado, ensopegui amb els cordons de les converse, se'm trenqui l'ipod amb la música que em va passar un que treballa Razz i m'hagi de tornar a fer el piercing. A sobre no podria anar a fer tots els exàmens i ara ja ho sap tothom que en tinc, que ho he escampat als quatre vents pel facebook.

  Què? Que en compleixo més de 3? Jo que sé... alguna deu ser mentida, o totes. Que jo pertanyo al grup d'amics gilipolles i/o coneguts imbècils, no sé captar les indirectes ni comptar més enllà del tres.

  ResponElimina
 3. Algun dia, amb els nostres impostos, la seguretat social cobrirà les operacions per a esborrar tatuatges horteres i taponar perforacions (pircings) antinaturals.

  I eixe dia, l'enuig i el cabreig seran col·lectius i sagnants.

  ResponElimina
 4. Josep, si passa això serè jo la que faci foradets antinaturals a qui ho aprovi, dels que fan Pum! I més que pircings, s'hi podràn penjar les claus i els mòbils.

  ResponElimina
 5. Apreciat Valero, lamento no poder entrar més a fons en el què comenta. No és l'estil de música que acostumo a escoltar i no tinc massa coneixement del qui i el què s'hi mou, a excepció del que m'arriba a través dels mitjans o els amics (que de ben segur és el més comercial). Sols sé que el "poperos" són uns pretenciosos i Razz n'està ple. Que cremi.

  Estimada Sagristana, vostè sí que és una farsant! No digui mentides que anirà a l'infern.

  Apreciat Josep, té vostè tota la raó. Malauradament, tant piercing i tatuatge hortera, acabarà per exigir la cobertura a la SS. I el pitjor és que segur que els responsables cediran.

  Apreciada Agnès, piercings de bat a bat. Que atravessin diametralment el crani. Que els deixin ben quietets.

  ResponElimina
 6. "Els piercings a una banda del llavi sols els porta l'escòria. Si és blanc, escòria al quadrat. Si és al llavi superior, escòria al cub. Els hi haurien d'arrancar de Quahog."

  100% agree. Abunden sobretot a les facultats de psicologia, dret i econòmiques. Puta xusma d'extraradi.

  En quant a la música indi, comparteixo el que ha dit el sr. Valero. Mereixen morir durant un solo final de 30 minuts de My Bloody Valentine.

  ResponElimina
 7. Li demano excuses per no comentar res del text, però no ho pogut passar de la foto. Si el que pretén és demostrar que aquesta gent és escòria, li han sobrat les lletres.

  ResponElimina
 8. Ja fa temps vaig parir una paraula per definir aquests individus: Modernulos

  http://-cetina-.blogspot.com/2007/09/modernulos.html

  Crec que parlem de la mateixa escòria.

  ResponElimina
 9. Bravo C.E.T.I.N.A.!
  Per suposat estem parlant de la mateix escòria. Probablement la major escòria a que s'enfrenat aquest país.
  La crisi? Culpa del Modernulos. Segur.

  Per cert, és vostè mascle o femella? El seu pseudònim és molt ambigu i no se mai si dirigir-me a vostè com a Sr. o Srta.

  ResponElimina
 10. Fantàstic! Sí a tot!

  Bravo per la teva defensa al humor chanante!
  I l'odi als odiosos estats estúpids de facebook!

  Amén!

  ResponElimina

 
ir arriba