dimarts, 3 de març de 2009

Ràbia ràpida: Com s'abriga un imbècil

Odio els gilipolles que van amb màniga curta i amb bufanda al coll, ja sigui per l'exterior com per llocs tancats.

Se'ls hauria de penjar de la seva bufanda (Burberrys) a la plaça major del poble mentre la gent els ruixa amb llexiu, Axe, àcid de bateria, gas Sarín o altres productes domèstics nocius.


I parlant de bufandes i gent despreciable...

Jamelgues mandrilistes, odi i sexe en un.

7 comentaris:

 1. Curiosament, la primera i la segona foto tenen un nexe en comú. Per dur la bufanda com aquest gamarús s'ha de ser molt hortera i pijo wannabe. On hi ha més horteres i pijos wannabe? A Madrid. De quin equip és la bufanda que sostenen les dues jamelgues? Del Madrit. Qué se quema? Madrit. Qui va cremat? Jo. Què em posaria per punxar-me a la de l'esquerre? Un condó, o caputxa, que no és el mateix que una bufanda pero també es per quan fa fred. Perquè? Perque jo no sóc el senyor Valero. Valero? Aquest no entrenava al Barça? Efectivament. I a qui s'està follant el Madrit ara mateix? Al Barça.

  ResponElimina
 2. Em perdones si algun cop he portat la bufanda rojilla amb màniga curta?

  ResponElimina
 3. Per suposat, apreciat Markutis, l'escòria sempre està relacionada. Normalment els uneix el poc sentit comú.

  I tant, iaia. Com puc negar el perdó a una anciana? Bé, la majoria d'ancianes són unes filles de puta amb les que no es pot entrar a raonar, però una punkarra com vostè potser em clava la litrona al clatell i això no ho voldria mai. La perdono per por, més que res.

  ResponElimina
 4. Ja ho diu la dita "regala una bufanda bien llarga y un vespino al hijoputa del vecino". Amb una mica de sort la bufanda servirà per escanyar-lo amb la cadena del vespino o per penjar-lo d'una viga, o per estrangular-lo sense deixar marques ni empremtes, o per encendre-la untada de benzina per a rostir-lo com a un garrinet de Segovia... tot són avantatges, pensi-ho bé!

  ResponElimina
 5. El gran comentari d'en Markutis demostra que tot està conectat...
  La rabia es multiplica per infinit quan la bufanda és un palestí.

  ResponElimina
 6. ai, les baixes passions futboleres!!

  ResponElimina
 7. Em sumo totalment al comentari del sr. manel: si a més l'imbècil porta un palestí et pot pillar una úlcera d'estómac de la vilis que pots arribar a secretar.

  ResponElimina

 
ir arriba