dijous, 5 de març de 2009

La morenor

Paella, oli d'oliva i fins quedar dauradet

L'altre dia una choni -que pels camins inescrutables del Senyor tinc afegida al facebook- havia escrit que se n'anava a fer UVA al solarium per estar morena... (i ara ve lo millor)... per anar de vacances pel Carib!
Això és com passar el rosari a casa abans d'anar a missa, o com fer-se una palla abans d'assistir a un bukkake on tu no ets el centre d'atenció.

Deixant de banda la seva imbecilitat, que és intríseca en una choni com ella, voldria parlar sobre el ficar-se morè.

DeuNo5TruS3nyoR (que així és com se'l coneix al canal #gods_in_the_sky de l'IRC, on ell té el nivell d'@) ens va crear d'una manera suposadament coherent. Excepte en Galindo, el Benjamin Button espanyol, que el va crear mentre parlava per telèfon.
Qui dimonis gosa dubtar d'Ell, canviant-se la tonalitat de la pell?

Si Déu volgués que poguéssim canviar-nos el color de la pell, ens hauria dotat de la mateixa capacitat que tenen els camaleons, o del cervell i la pasta de Michael Jackson.

Freqüentment contemplo humans caucàsics, amb la pell tan bruna com artificial, i se'm regiren els pàncrees.

Ah... i parlant de chonis morenes, n'hi han unes que em fan molta gràcia:
Aquelles que s'emmoreneixen fins arribar al 9 en l'Escala Zaplana, per després barnissar-se la cara i aclarir-se en un to albí, tot el voltant dels ulls.


És com fer el negatiu d'una gòtica o una zombie...

9 comentaris:

 1. "El negatiu d'una gòtica"! Boníssim!

  ResponElimina
 2. Fer dos petons a segons quines noies és com posar els morros contra una paret de guix. Pots percebre nítidament la polseta que se't queda als llavis.

  ResponElimina
 3. en favor de la choni cal aclarir que cal anar una mica bronzejat als països amb gran radiació solar, més que res per a evitar les cremades. UVA preventiu, crema factor 40, màniga llarga i barret.

  Però em tem que la choni no volia prevenir cap cremada.

  ResponElimina
 4. Aquest post té un parell de perles, Mossèn. A la que ha destacat l'Agnès jo li sumo la de "Déu el va fer mentre parlava per telèfon". Algú hauria d'agafar aquestes nenes per les espatlles i cridar-les-hi a la puta cara: "Nena, no seràs mai cap puta pija!"

  ResponElimina
 5. Les chonis et poden arribar a enganyar, algunes semblen quadres realment ben pintats, i no és fins que les tens molt a la vora que veus els pegots de pote. Per distingir-les, si és que estan ben pintades, res millor que mirar-los la boca, i els menys aprensius, olorar-los-la, ja que hi detectareu traces de revilla i chopped.

  ResponElimina
 6. No tenen ni puríssima idea de la moda. Amb tanta morenor les dents tan blanques no combinen bé...

  ResponElimina
 7. Agnès, vet ho aquí el perquè gòtiques i chonis són tant diferents: són oposades.

  Markutis, doncs vigili amb aspirar al donar-los-hi els petons, que aquestes chonis s'ho empolsen tot i de tot.

  Josep, ja ho diu vostè ja: algú que fuma com un carreter, es fot de tot cada cap de setmana, van amb cotxes galàctics a velocitats infernals, folla a pèl, s'ho empassa tot, etc... No crec que es vulgués ficar morena per preventir un risc.

  Modgi, segur que li dirien que odien les pijes i que no tenen intenció de arribar a ser-ho mai. No, no... per que no tenen pasta,que si no! I això, a banda de que elles provenen de la unió de les pijes amb les killes/flamenqueres. Les chonis sí que són perles!

  Vironer, el que vostè està dient, és de lo més desagradable que m'he imaginat últimament sense haver-hi sang, lefa, orins o femta pel mig. Calla, que potser, a part del chopped, lefa sí que també...

  Sr. Manel, els quedaria millor una boca sense dents, oi? Així arribarien a optimitzar una de les seves poques utilitats.

  ResponElimina
 8. Cullons, aquest paio de la foto, més que d'una sessió de raigs UVA, sembla que hagi sortit directament de la mina de carbó!!! És tremendo!!

  ResponElimina
 9. SergiBR, a una mina de carbó és on els haurien de fotre a treballar, i no tanta tonteria de barnissar-se i fer por a la gent! La mare que'ls va parir!

  ResponElimina

 
ir arriba