dissabte, 13 de desembre de 2008

Torna SAU

Carles Sabater en el cartell
promocional de la nova gira de Sau.12 comentaris:

 1. Pardó, pardó, parfabó, pardó, pardó, parfabó, ara damanu!!!
  (veu de Josep Lluís Nyunyes).

  La meua senyora era fan dels SAU. Si veu això em deixa una setmana sense sexe.

  ResponElimina
 2. Vaja! m'ensumo que vostè, pare Bukkàkez, té quelcom a veure en tot això... ha fet servir els seus contactes amb el més-enllà per a reviure aquest xixarel·lo? segur que li va prometre que vostè seria el seu nou mànager, o alguna cosa encara pitjor... ja podria haver resuscitat a l'Elvis, que hauria fet més negoci.
  Salut !

  ResponElimina
 3. Home, si això serveix per que Pep Sala es dutxi...

  ResponElimina
 4. Apreciat Josep, si li dic la veritat, no he entès la relació de la primera part del seu comentari amb l'entrada. Tampoc té per que explicar-m'ho, no pateixi.
  Això sí, com a gag independent té lo seu. Nuñez sempre te lo seu.
  I no s'amoïni que ja resaré per la seva vida sexual.

  Albert, li juro que no tinc res a veure amb tal exhumació musical. En tot cas en Pep Sala, "él se lo guisa, él se lo come". I en guarda la pell per fer-se màscares.

  Apreciada C.E.T.I.N.A., doncs no ho crec. Per mi que no ho fa des que el seu company estirà la pota, i ara li dona per ficar-se la seva cara damunt, i a la imatge no sembla massa net. Això sí, el cabell ja se l'ha tallat, sembla ser.

  ResponElimina
 5. Només hi ha una cosa més desagradable que la veu nassal d'en Pep Sala, i són els pèls de la seva esquena.

  És conscient de la qüantitat de calces que ha mullat amb el nom del seu post? En termes de títol respecte a contingut no havía vist una desil.lusió tan gran des que una amiga meva va conèixer al Titot dels Brams.

  ResponElimina
 6. Brrrrr!... sublim! Just el que necessitava la saga Saw per recuperar el cangueli que havia perdut amb la reiteració!
  Però de tornem al món real. Per sort o per desgràcia no existeixen suficientes tones de cocaina en aquest món com per convéncer al Carles Sabaté de tornar al món dels vius.

  PD: Disculpeu, unes línies més amunt he escrit "per sort o per desgràcia". Estava sent políticament correcte. Òbviament, tan sols volia escriure "per sort".

  ResponElimina
 7. Clar que si! si tornen els Hobres G i Tequila, també ho pot fer aquest bon home. AH! Que està mort... només els fans més fans ho notarien. O a cas us penseu que Camilo Sesto i Raphael estan vius?

  ResponElimina
 8. Doncs si tornés por en fotria un rato...

  ResponElimina
 9. Gran, molt gran aquest cartell!

  Ufff... aquest paio es va morir al meu poble.

  Tots sabem que la coca de Vilafranca és molt bona, però tampoc calia abusar-ne tant...

  Ara, tot i que la va palmar allà no cal que cada puta nit tanquin la discoteca amb el "boig per tu". De veritat, la ment humana té un límit, i per molt maca que sigui la cançó, quan la posen fins a vomitar de fàstic acaba passant de ser:
  "mira, un altre cop boig per tu"
  a ser:
  "òstia puta, em tornaré boja per culpa teva".

  ResponElimina
 10. Benvolgut Eminència Reverendíssima Pater Bukkàkez:
  he emprat el recurs del nyunyisme en un acte reflex. Eixa massa escridassant-lo i ell parlant dels llambordins... Doncs això, ací la gent fent conya de SAU (cosa divertida, legítima i inofensiva) i jo evitant que la meua senyora sàpiga que jo visite aquests webs.

  A ella no li sap greu que jo vaja a www.tetudas.net, però que participe en un lloc on es fa conya dels SAU... ui, per ací sí que no passa.

  ResponElimina
 11. El tema Boig per Tu és una tortura psicològica per als mestres antiteletubils com servidora. Actualment les escoles estan siguent invaïdes per hordes de mestretes joves que IMPOSEN aquesta cançó als seus alumnes, obligant-los a aprendre's la lletra de memòria i a cantar-la cada dia. I després van dient que s'estimen els nens.

  Salutacions antipedagògiques.

  ResponElimina
 12. Pare Bukkàkez, em farà el favor de no donar-me aquests ensurts???

  Quan he llegit el titular quasi que m'envia a l'altre barri d'un atac de vomitera, sort que al veure la imatge se m'ha passat.

  En un altre ordre de coses, platgi's patentar el tema de sobreposar cares enganxades amb corretges al clatell. Segur que no fa ni la meitat de mal que un lifting i en podria cobrar el doble.

  ResponElimina

 
ir arriba