dissabte, 27 de desembre de 2008

Regal de reis: Bukkakembergs

Si me les porten els reis, seré el més fashion, molón i pretenciós de la Parròquia.
I quina hòstia tan consagrada els donava als que duen Bikkembergs!


13 comentaris:

 1. Molt hoorable Bukakkez... Que siguin blanques em fa sospitar. No estaran fetes a ma?? Bueno a ma i a penis?? SI es aixi en-cum-manim un parell.

  ResponElimina
 2. Si són fetes per les dolces mans d'un nen filipí, les vull. En el cas contrari, no.

  ResponElimina
 3. Si el preu són 200€ pensi que totes les nenes tontes en voldran un parell.

  Així que, quan intenti camelar-se-les i els digui "Sóc el creador, amo i senyor de les bukkakembergs" no tindran manies a l'hora de deixar-se fer el que vosté els vulgui fer.

  Pel que fa a la puta marca Bikkenbergs, recordo que un dia a la uni un tio va portar no sé què dins una caixa d'aquestes bambes. Un altre que no en tenia ni puta idea de quina marca era, ni putes ganes, li va preguntar que posava a la caixa. Aleshores el desgraciat de la caixa i un amic seu se'n van enfotre moltíssim. Si això passés avui, al pobre tio que només preguntava li hagués contestat "Aquesta caixa és d'una marca fake de les originals, úniques i inigualables pare bukkakembergs i amb aquests dos no cal que hi malgastis saliva perquè són uns fills de la gran puta que deuen, a part de la pasta per gastar-se en aquesta merda de bambes, la seva intel·ligènica a la relació endogàmica dels seus pares (*)".

  Només reso perquè cada cop que van a jugar a padel es trepitgin un cordó de la seva merda de calçat i es mengin, com a mínim, la raqueta.

  (*)ja sé que la frase és copiada del post anterior, però no me la puc treure del cap i necessito emprar-la a tota hora.

  ResponElimina
 4. Jo m'abstindré de dir res de marques, perquè sóc el primer que, aquí als iuessei, vaig més perdut que un fill de puta el dia del pare amb el que està de moda entre la canalla i els ganàpies... potser quan torni aquestes mateixes marques siguin famoses allà (si no ho són ja) i em recordin els meus feliços dies allunyat de la societat ibèrica...
  Salut !!!

  ResponElimina
 5. Què se n'ha fet de les sabates vermelles de taló d'agulla? I de les botes negres?

  ResponElimina
 6. totes sabatetes amb "velcro" a la foguera.

  Excepte les Lely Kelly, clar.

  vagi amb Déu.

  ResponElimina
 7. Beneït Sr. Manel, per suposat estan fetes a mà, amb mà d'obra barata i sempre per sota dels 8 anys en un país suficientment lluny com per a que l'usuari no es senti malament. El color blanc li ha proporcionat un autèntic bukkake dels nens de l'Escolania de Montserrat. EnCUManades queden!


  Beneït albert, ja miraré de translladar el soterrani on els nens les fan, de Taiwan a Filipines. Si vol, també puc demanar que siguin nens transexuals, que tenen les millors característiques d'ambdós gèneres. Mans dolcíssimes! No em puc permetre perdre clients com vostè amb la crisi!


  Estimada Sagristana, umflaré tant el preu que escandalitzaré fins la mateixíssima Victoria Beckham!


  Beneït Albert, lo més sensat que pot fer és fotre-li un calmant a la cama a cada persona que vegi amb una marca. Tant allà com aquí. Segur que no s'equivoca i és un gilipolles.


  Beneït Josep, avui en dia no s'ha de preguntar per tipus i morfologies de sabates sino per marques i models i, sobretot, preus.


  Beneïda Nostra Senyora mare_de_deu, el velcro ja és veu que és per subnormals. Però molts d'aquests subnormals tenen pasta, així que es fan bambes cares i pijes, i el velcro és l'empenteta que necessiten per abraonar-se a comprar-se-les com fills de puta. I aquí estic jo per fer negoci.
  Vigili, que crec que les Lely Kelly, amb tant coloret, tints i adornus, començaven a crear una estupenda base cancerígena a totes les nenes de l'època.


  Beneït Jair, cap problema amb el rosa, que encara tinc unes ceres de quan era un infant i el rosa fou el que menys vaig gastar.
  Merda! M'he oblidat de demanar diferents números! Un 45 no li aniria bé a la seva nena? Si no, amb una mica de coto fluix...

  ResponElimina
 8. Perdoni'm Pare pq he pecat.

  Volia unes ulleres noves i vaig anar a corre cuita cap a l'òptica a demanar-me unes Bukkakembergs després de llegir aquesta entrada.

  Una dependenta massa maca al final em va colar unes bikkembergs de merda, assegurant-me la seva originalitat bukkakemberguiana. Jo, enlluernat pel seu escot, me la vaig creure.
  Això sí, el nom apenes es veu, doncs és molt discret i queda rera l'orella. Així doncs, jo seguiré assegurant a tothom que són unes bukkakembergs originals si vostè em don el perdó de Déu.

  Tingui un bonyanyou, vostè i Sagristana i tota la parròquia.

  ResponElimina
 9. No pateixi sr. JuMp_oN, ficaré a treballar doble torn als meus dissenyates i els nens taiwanesos per que pugui tenir unes bukkakembergs originals com Déu mana quan abans millor.

  Tingui un bon any nou vostè també, jove.

  ResponElimina
 10. Les noves Pare Bukkakembergs aporten un nou significat a l'expressió "bambes de córrer".

  Si no les trobo al corte de ingles aniré a l'humana que tenen de tot.

  ResponElimina
 11. Au, men'n vaig a passar el rosari perquè Déu em perdoni abans d'aquesta nit tots els pecats comesos l'any anterior, i els reis siguin prou generosos com perquè no em calgui fer cap tracte amb els camells.

  No pateixin que també resaré per totes les ànimes que es deixen caure per aquest blog i per les que hi commenten. Sobretot resaré pel sr. Jump_0n, perquè mai més no torni a comprar res on les dependentes portin llumetes de Nadal a l'escot, que després queda enlluernat i el timen. Però no es preocupi, que segur que les van comprar als xinos i tard o d'hora acabaran per electrucutar-les i ja pagaran així la seva penitència per enganyar-lo.

  També pregaré pel sr. Modgi, perquè trobi unes bukkakenbergs tot i anar a comparar els regals de reis a última hora. No li serà fàcil ja l'aviso ara, perquè amb l'èxit que han tingut estan completament exahurides. De tota manera no pateixi, que de deixar les compres de reis per l'última tarda hi pequem tots.

  Només un útlim consell, demà al dinar de reis de rigor espero que ningú s'enoegui per empassar-se la fava i no voler pagar el tortell. Que els conec... i abans d'afluixar un euro preferirien morir asfixiats ;)

  ResponElimina
 12. JO si no en tinc quatre parells, no estic satisfet. Me les poso fins i tot per cardar.

  ResponElimina

 
ir arriba