dimarts, 9 de desembre de 2008

Les nenes tontes (II): Ladies night

Punt 2)
Em fot molta rabia les quedades de noies sota expressions com Ladies Night i sucedanis.

Una cosa pot ser trobar-se sols ties, i deixant de banda que no té res d'espectacular ni extrany, NO cal fotre-li noms pàmfils de merda.

Què cony us penseu?

Que estareu en una habitació rosa vestides amb pijama, estomacant-vos amb els coixíns de plomes (els quals les perdràn a partir del tercer cop), mentre parleu del capità de l'equip de futbol americà que us agrada i menjeu una galleda de 5 kilograms de gelat de chocolata?

O que us vestireu arrebatadorament atractives amb vestits de trillons de dolars i amb Manolo Blahnik's de 30 centímetres i anireu a un lounge club (que no tinc ni puta idea de què és però sona pedant fins sangrar) on beureu cocktels exquisits i cada una lligarà amb un home refinat del seu estil?

Això no ho fareu en la vostra puta vida, furcies!

3girls 1 horse... bé, de fet: 3girls 1pony

Feu-vos un favor i deixeu de veure-us reflectides en les protagonistes de Sexo en Nueva York.
I com a bon busca-raons que sóc, aquí us dedico les que he trobat:

 • Per que (en els casos que he observat jo) teniu vint-i-pocs anys (i algunes ni hi arribeu).

 • Per que NO estem ni a Nova york, ni a Estats Units. Com a molt estareu a Barcelona, i si aneu del mateix pal a Barcelona també mereixeu que se us insulti per pretencioses.

 • Per que la vostra vida no té res a veure amb les de la sèrie.

 • Per que aquesta sèrie, com la gran majoria són ficció.
  Que veieu pas pel carrer gent desenterrant escotilles, fugant-se de presons o volant? Oi que no? Per que és mentida!

 • Per que les vostres propies companyes del puto Ladies Night són les vostres pitjors enemigues.
I per acabar us diré una cosa: TON-TES

Paraulota del nen Bukkàkez.

10 comentaris:

 1. L'equivalent d'aquestes, en un terreny més progreta i en conseqüència sense tant glamur, serien els famosos Sopars de Dones que organitzen normalment grups feministes (entengui's feminazis). La condició per anar-hi és ser dona. Vostè anirà com a dona i només hi trobarà dones, que es passaran la nit desputricant i rientse de tot el gènere masculí mentres es pensen que són les graaans alliberades.

  El que moltes ignoren, mentres bromegen si el seu marit haurà estat capaç de fer-se sol el sopar sense cremar la casa, és que els seus homes han estat esperant aquest sopar per poder anar junts de lumis.

  Salutacions antipedagògiques.

  ResponElimina
 2. Bravoooooooooooo...
  Que es destapin les veritats: també li diuen ladies nights a quan surtes elles soles, sense cap membre en el grup (membre en el sentit literal). La veritat es que quan surten de ladies night,el que volen és una man's cock, i puntu.

  També hauria d'analitzar una curiosa pràctica interfemenina actual: entre elles s'anomenen puta, guarra, pendon, etc. Prova tu de dir-ho en plan amic... a vere quantes hosties (no les que reparteix voste de les altres) sen porta.

  ResponElimina
 3. Totament d'acord i especialment sensibilitzat amb el tema ara que em trobo envoltat de "natives" americanes en edat universitària, que tot just comencen a veure alcohol d'amagatotis perque no tenen els 21 anys.
  Si us plau, entrin a http://www.caltridelt.com/meet_members.php?page_id=3277 on veuran a les membres d'una de les FABULOSIIIISSIMES fraternitats d'aquesta maleïda universitat en la que em trobo.
  Alguna de les que aquí apareix ja ha sentit la meva "dolça" veu que els deia "quant demanes per un complet?" o "tens una pinta de zorra de carretera que no te l'acabes", amb un somriure als llavis encara els fa gràcia perquè els sona a italià... subnormals...
  En fi.. paciència
  Nota: el sexe oral o anal no està considerat com a perdua de virginitat en aquesta societat, així que un cop borratxes és al que es dediquen a fer, el xumino el reserven pel seu príncep blau...

  ResponElimina
 4. Em quedo amb la frase de: "Per que les vostres propies companyes del puto Ladies Night són les vostres pitjors enemigues."

  Ho acabo de posar en el post anterior però és que no havia vist que vosté havia actualitzat. Aquest tipus de ties són les que si et descuides es follaran el teu nòvio, parella, amic especial o qualsevol mariconada que en vulguis dir.

  Bé, aquestes i la majoria. Però aquestes fan més ràbia trobo.

  ResponElimina
 5. AMEN.

  Vostè està fent la descripció d'una Ex meua. No en diré el nom, per a evitar represàlies. Però ÉS ELLA!!

  ResponElimina
 6. eixa serie del sexe en nova york es una puta merda, menys mal que anita obregon va intentar fer la versio apanyola per a millorarla, el que passa es que com ella va dir despres de la retirada : "La gente no la ha entendido".

  ResponElimina
 7. Sr. Albert, ja m'està concertant una cita amb la senyoreta Natasha Cuk, que jo també li parlaré en català mentres no la desvirgo.

  Dit això, que era el més important, vull proposar-li a monsenyor Bukkàkez que en el proper post de la seva exitosa saga parli de com les putes discoteques contribueixen a les Ladie's Night oferint entrades gratis a les jamelgues o d'aquests telèfons de party line en els quals les dones tenen un telèfon a part per trucar gratis mentres els paios se les gasten al 906.

  ResponElimina
 8. Està segur que vol a la senyoreta Cuk senyor Markutis? No prefereix a na Rita Anderson, que ja porta el pintallavis adequat per a deixar-li el membre de colorins? O la Rhiannon C Salter, que ja es posa en pompa per fer veure que els seus melons són més grossos del que realment són mentre li ofereix el seu darrera?...
  Imaginint-se com d'amigues punyaleres poden arribar a ser aquestes larves de putot verbenero...
  Salut !

  ResponElimina
 9. Sempre he sigut així de selectiu, senyor Albert. Com vostè diu, i a jutjar pel seu cognom, esperava que la mossa ja hagués passat de larva a Cuk.

  ResponElimina

 
ir arriba