dimecres, 3 de desembre de 2008

Cançonetes de Nadal (i la puta que va parir els recitals).

Ja fa dies que amb els nens de catequesi estem aprenent algunes nadales pel concert (ja pots contar) de Nadal, al qual assistiran els seus progenitors.
No cal dir que la mala llet que se m’acumula en els assajos és equivalent a la que deuria tenir el paio que va proposar fer recitals amb més de 100 nens, perquè sentir més de 30 vegades seguides la mateixa cançoneta pot fer perdre els nervis a tothom. De tota manera, si ho penso bé, així no m’haig de molestar a explicar-los la paraula de Déu, o sigui que alguna cosa positiva se’n treu.
El problema principal ve quan a alguna de les catesistes, molt motivades totes elles per cert, se li acudeix que nosaltres també hauríem de participar en el recital cantant una cançó. I aquí ve quan el maten que diuen, a la catesista en qüestió per ser més exactes.
Òstia puta, no pot callar la boca no, la de liar i no només a ella, sinó als altres també.
Perquè clar, si dius que no vols participar-hi, no perquè no t’agradi cantar (sóc la primera d’apuntar-me al carro amb un parell de copes), sinó perquè et cagues en el Nadal, les nadales, els nens, els seus maleïts pares i la puta merda de la parròquia, doncs ja et miren amb mala cara.
Perquè no sigui dit, acceptes fer el capullo davant de més de 300 persones amb càmeres de fotos, vídeos i mòbils amb més píxels que persones sereu sobre l’escenari, desitjoses de penjar els vídeos al youtube. Ara, el que no pots acceptar de cap de les maneres és que us hagueu de disfressar i pintar de rens amb cascavells i tot.

Aquesta va ser la proposta de vestuari del capellà en saber que aniríem de rens. Com veieu les banyes tenen un paper molt important. Ara, el cascabell no volgueu imaginar on volia que ens el poséssim.


Valga’m Déu, que ni que em foti vint cubates surto així enlloc! Que a sobre això dels rens ni és cristià ni és res...
On estan aquells pastorets amb el Lluquet i el Rovelló i els mateixos textos any rera any?
On estan aquells nens ja més grans vestits de reis mags llançant-se projectils en forma de caramels?
On estan aquells regals en mostra de respecte i agraïment a les catesistes en forma de panera o Ferrero Rocher? (els regals eh, no que les catecistes tinguessin forma de préssec en almívar o de bombó).
Doncs ja us ho diré: ENLLOC. I tot gràcies als quatre il·luminats de sempre que volen americanitzar-ho tot i es pensen que fent un recital de nadales els nens estaran més contents.
A veure, que no us n’adoneu? Els nens estarien més motivats si els féssim fer un musical a l’estil High School o Camp Rock o aquestes merdes que miren, no fent-los cantar quatre nadales avorrides.
Per favor, de cara a un altre any, només demano a la parròquia que prohibeixi tals actes per la salut mental dels catecistes, o en el seu defecte que faci una comanda de cava i coca cent vegades superior.

PD: Aquest escrit va especialment dedicat a Ms. Pissara Negra, perquè estic segura que també deu estar patint aquest tipus de “projectes engrescadors”.

7 comentaris:

 1. No me'n parli que aquí a tots els maleïts centres comercials ja estan amb les nadaletes que sonen a les miserables películes yankees. És com estar amenaçat que en qualsevol moment en Makulay Kulkin dels collons apareixi en una cantonada... mort a les "christmas carols" !!!

  ResponElimina
 2. P.D molt lleig que no pugui ampliar/baixar la foto de les "cervatillas calientes"... que vostè faci penitència celívata no vol dir que la resta n'haguem de fer.
  Salut!

  ResponElimina
 3. Jo tinc unes llums de Nadal per l'arbre amb música i he de reconèixer que la meitat de les cançons que hi sonen a tall de popurrí no les havía escoltat en ma vida. Suposo que es refereix a això amb lo d'americanitzar les festes.

  Ara bé (que vol dir moro), catalogar d'avorrides les nadales em sembla un sacrilegi. A mí hi ha estrofes del "Fum, fum, fum" que sempre m'han semblat molt punk per la època en que es van crear.

  No em digui que no tenen dobles lectures:

  Aquí a dalt de la muntanya
  Fum, fum, fum
  Ja n'hi ha dos pastorets
  Abrigadets, abrigadets
  Amb la pell i la samarra
  Mengen ous i botifarra.

  ResponElimina
 4. Coincideixo amb l'Albert. Per quan un calendari amb les nenes renes? Això sí, m'he fixat una bona estona des d'aprop i no le reconec, germana sagristana.

  ResponElimina
 5. ES veritat... lo pitjor del Nadal son les nadales. Bueno i els sopars dempresa. Bueno i els sopars familiars. Bueno i els reis mags negres pintats. Bueno i les cavalcades amb cavalls. Bueno i les merdes dels cavalls de les cavalcades. Bueno i els caramels que cauen a les merdes dels cavalls. Bueno i la gent que es baralla per agafar un putu caramel. Bueno i la gent que creu en el concepte Barra lliure per cap dany. Per tot lo demes el Nadal esta bastant be. Magrada. O no, ja no ho se. Bon nadal a tots!!

  ResponElimina
 6. Ufff... no sap com la comprenc! Cada tarda faig una hora d'anglès extraescolar a una escola i, per descomptat, no ens salvem de les nadales.
  Aquest cap de setmana vaig estar fora i l'únic que demanava era no sentir un puto "jingle bells" ni "silent night".

  Per sort, de moment no m'han demanat que em disfressi de res. Ara, no se'n descarta la possibilitat ¬¬

  Moltes felicitats pel blog! El llegeixo sovint i en aquest post no m'he pogut estar de comentar :)

  PD: l'únic que no entenc és com vostè pot aguantar monstres de 8 anys (és a aquesta edat no quan es fa la comunió?) sense cobrar.

  ResponElimina
 7. D'acord amb Albert i Markutis, tot un error no poder visualitzar les "corderes" amb major tamany. A la vegada que alabo el seu saber atraure el gènere masculí (com sap vostè on és el públic objectiu del blog, eh?) amb fotografies de fèmines pujades de to, així com el seu domini de Paintbrush. Ben jugat.

  D'acord amb Markutis, si "Mengen ous i botifarra" no té dobles lectures tendint a homosexuals, que baixi Déu ho ho rellegeixi.

  D'acord amb Sr. Manel i el seu sublim comentari, sobretot en la part de "la gent que creu en el concepte Barra lliure per cap dany". Algú els hauria de dir quatre coses, a aquests il·lusos, no?

  Chocolateaddict, en cas de disfressar-se, li proposo la mateixa disfressa que la de la imatge penjada en tal entrada: Banyes fetes amb el Paint.
  En tal cas, esperem que comparteixi la imatge públicament.

  ResponElimina

 
ir arriba