divendres, 17 d’octubre de 2008

D'incompetents el món n'es ple.

Fa uns dies es va espatllar l’ascensor del bloc on visc. Me’n vaig adonar quan marxava cap a fer catequesi. Per variar anava tardíssim i només em faltava haver de baixar 5 pisos a peu. Oj! Com em rebenta haver de baixar escales, és que realment ho odio i em posa de molt mal humor, no s’arriba mai a baix.
Evidentment, vaig perdre el collons de bus i vaig arribar tard. El mossèn, no em va dir res, però es va mirar el rellotge i em va mirar a mi amb mala cara. Desgraciat! Ja el voldria veure a ell suportant tota aquella colla de monstres! Bé, ja en parlaré un altre dia d’aquests dels fills de Satanàs...

No sé si algú es pot arribar a imaginar la temperatura de la meva sang quan, després d’haver baixat 5 pisos a peu, perdut el bus, arribat tard, aguantat sense dir res la cara del mossèn, aguantat els ninyatos de catequesi, tornat a casa amb metro fent el puto canvi de Diagonal, PER FÍ arribo a casa i haig de tornar a pujar les putes escales perquè, evidentment, ningú havia fet res per arreglar l’ascensor, ni tan sols trucar el servei tècnic (serviciooo técnicooo, serviciooo técnicooo, servicio técnicooo ¿quién anda ahí??).

Sense aire i amb els ulls injectats de sang em vaig dirigir al pis del president de l’escala (com a mínim aquell home que sempre ens està tocant els collons serveixi per alguna cosa). Vaig trucar al timbre i després d’uns 5 minuts em va obrir. I aquí sí que no sé com em vaig poder contenir...
El fill de puta va sortir amb calçotets i mitjons mig amagat darrera la porta! La meva companya de pis ja ho diu que aquest tio es passa el dia mirant porno per internet. I per mi com si es vol matar tot el puto dia a palles, però joder... 5 minuts fent-me esperar i no s’ha pogut ni posar uns putos pantalons??? Això era l’únic que em faltava... Una mica de dignitat hòstia!
En fí... li vaig dir que a veure si arreglaven l’ascensor d’una puta vegada i el paio em va contestar que ja sabia que no funcionava però no havia pensat a trucar. Mecagundéu! Incompetent de merda! Si ja ho saps perquè collons no turques o poses
un puto cartell a la porta? No, ell no, que prou feina té amb lo seu...

No sé, crec que el deuria acollonir, perquè al cap de 10 minuts va venir a casa meva (per sort vestit ja) a dir-me que ja havia trucat i que l’endemà ja estaria solucionat.

Però la qüestió és: l’ascensor ja està arreglat sí, però ara qui em pagarà tot l’acohol que em vaig haver de beure per matar les neurones que tenien gravada la imatge d’aquell paio eh??? Qui?!?!?!?!?!?!?!?!

2 comentaris:

 1. Certament, estimada Sagristana, el món n'està ple de incompetents fills de puta.
  El pitjor del cas és que ningú fot brot per fotre'ls fora del càrrec que ocupen. I perquè? Doncs pq tenen la sang d'orxata, perquè són imbècils o perquè inclús, són tan incompetents com ells.

  Val a dir, de cara al públic, que el mossén que la mirà a vustè amb mala cara, no fou un servidor. Na Sagristana exerceix de catecista en diferentes parròquies de la ciutat, d'aquí que fos un altre capellà de merda el que l'esperés.

  Finalment, dir-li a vostè que amb tota seguretat, el seu president d'escala tardà tant perquè s'acabà de fer a gust la palla que vostè l'interropí.
  Per cert, trobo de molt mal gust i poca comoditat, masturbar-se amb únicament els mitjons posats.

  Vagi amb Déu!

  ResponElimina
 2. Pensi que la imatge aquella em va costar litres i litres d'absenta treure-me-la mínimament del cap.

  Del poc que, per desgràcia, recordo dir-ne molt mal gust és poc. La imatge era com a mínim grotesca, perquè m'entengui distava moltíssim de l'anunci de Calvin Klein que afortunadament veig cada dia mentre espero el bus.

  Dit això, sí, ja fa bé d'especificar que no era vostè el puto mossèn... no fós cas que hi haguéssin mals entesos, valga'm Déu!

  ResponElimina

 
ir arriba